Built for widescreen.


Teamevent

De bedste elementer indenfor oplevelse,
underholdning, læring og samarbejde


It´s Stomp – på denne event har vi taget de bedste elementer indenfor oplevelse, underholdning, læring, samarbejde og kropslig og mental udfordring. Dette er krydret med et solidt skud skæg og ballade. Instruktørerne kan skrue op og ned for de forskellige elementer alt afhængig af arrangement og kunde. Deltagerne lærer at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel. De oplever, hvordan kreativiteten

kan blomstre og team-ånden gnides frem af lampen med knofedt og slagkraft. Det er powerfuldt og meget energiskabende. Sammen illustrerer vi med al tydelighed, at positiv energi avler positiv energi, og at energiudladningen i rummet kommer mangefold igen, når vi er sammen om de gode takter. Der er garanti for at alle lever sig fuldstændigt ind i projektet, når vi sammen swinger!?

Præsentation

Afspil video

Guinness World Record - Largest stomp event

900 Deltagere

Afspil video

Vi oplevede meget hurtigt at arbejde sammen i de enkelte ”slagtøjsgrupper” og i den samlede gruppe - på tværs af de afdelinger, vi normalt arbejder i. Peter havde på forhånd researchet, så han – på en sjov måde – kunne trække faglige og menneskelige paralleller til vores arbejdsrelationer – samtidig med at vi grinede af os selv og hinanden. Det var et højdepunkt på medarbejderdagen, som vi stadig taler om.
Carsten Foldbæk

Rudersdal Kommune - Informationsmedarbejder

TILBAGE
TIL TOP

Kontakt

Peter Glahn
Stomp Up Front

mail@stompupfront.dk
+45 2988 2105

Ico_face